Brunch

Smushi Digestive Fuldkorn

 

Smushi Digestive Fuldkorn

Lav dine egne spændende Smushi-kreationer på vores Digestive fuldkornskiks. Ordet Smushi er opfundet af Rud Christiansen for The Royal Café og er en blanding af det traditionelle danske smørrebrød og sushi - ikke engang fantasien sætter grænser for dine muligheder.

Fiber skorper økologiske

 

Fiber skorper økologiske

Fiberskorper kan også bruges i diverse salatblandinger. Tip: Bland lidt knækkede fiberskorper i salaten og du få en lækker og sprød oplevelse - Fiberskorper fås både som almindelige og økologiske

Bisca Digestive

 

Bisca Digestive

Lav en lækker morgenanretning med yoghurt, frugt og kiks. Anret f.eks. med vindruer og del et par sprøde Digestive kiks udover yoghurten; så giver du dig selv en rigtig god start på dagen, velbekomme!

Rug kiks

 

Rug kiks

Anret ost og Rugkiks på et flot fad og server til dine gæster. Brug f.eks. en bluecheese som vist på billedet

Havrekiks med frugt

 

Havrekiks med frugt

Lav en lækker morgen/formiddagsanretning hvor du kombinerer yoghurt og forskelligt friskt frugt sammen med My Choice Havrekiks med frugt. Skønt og sundt måltid der giver dig energi til det meste af dagen. Tip: Blend og varm lidt frugt, f.eks. Skovbær/hindbær eller jordbær og hæld ud over anretningen, det er virkelig lækkert!

Bisca Tvebakker

 

Bisca Tvebakker

Prøv denne spændende og moderne version af tvebakker. Anret tvebakkerne på en tallerken med friskost og mandarinskiver.

Fiber skorper

 

Fiber skorper

Brug Fiberskorper på en anderledes måde, f.eks. som ske i hønsesalater og humusanretninger. Servér sammen med tomater eller andre grøntsager og husk at sætte lidt ekstra fiberskorper på bordet. Velbekomme!

© Bisca a/s | Ahornvej 1 | 4780 Stege | Tlf. 72 11 00 00 | info@bisca.com