Is desserter

Chokoladekage med kokosis - den nemme

Opskriften er til 4 personer.

Du skal bruge:

1 pk. Karen Volf Classic Chokoladekage 

200 gr. vaniljeis

80 gr. kokosmel

2 spsk. Malibu

 

 

Sådan gør du:
 

Tag isen ud af fryseren og lad den stå et par minutter. Skær isen i mindre stykker og bland Malibu og kokosmel i en skål og sammen med isen.

Sæt isen på frost igen indtil servering.

Server et stykke Classic Chokoladekage med en kugle kokos-is og drys med lidt revet chokolade.

 

Makronis

Opskriften er til 6 personer.

 
Du skal bruge:
 

1 liter god vanilieis

30 makroner fra Karen Volf

4 spsk. amaretto

Friske bær

Karamel sauce

 

 

Sådan gør du:
 

Knus 15 makroner groft og læg dem i en skål, hæld amaretto over.

Tag isen ud af fryseren og skær den i mindre stykker og læg isen i en skål, knus de sidste 15 makroner og bland dem i isen sammen med makronerne i amaretto.

Læg isen i en franskbrødsform eller en trekantet form beklædt med husholdningsfilm.

Frys isen min. 2 timer.

Server isen med bær og evt. karamel sauce.

 

Krokant islagkage

Opskriften er til 8 personer.

Du skal bruge:
 

1 pk. lyse lagkagebunde fra Karen Volf

1,5 liter vanilieis

200 gr. sukker

20 makroner fra Karen Volf

2 spsk. Grand Marnier

 

Sådan gør du:
 

Smelt sukkeret på en pande - lige når sukkermassen bliver mørk tages panden af varmen.

Sukkermassen hældes ud på et stykke bagepapir.

Når krokanten er stiv knækkes den i mindre stykker.

Gem lidt krokant til pynt, tag isen ud, skær den i mindre stykker og bland isen med krokanten i en skål sammen med knuste makroner.

Dryp bundene med Grand Marnier og smør 1/3 af isen på hver bund.

Læg islagkagen sammen og stil den på frost i min. 1 time inden servering.

Drys med ekstra krokant

 

Mini islagkager med hindbær

Opskriften er til 4-6 personer

Du skal bruge:

 

1 pk. lyse lagkagebunde fra Karen Volf

1/4 l. piskefløde

250-300 gr. frosne hindbær

3 spsk. sukker

Evt. citronmelisse og friske hindbær til pynt

 

 

Sådan gør du:
 

Hæld hindbærrene i en gryde, tilsæt sukkeret, varm bærrene op indtil de koger.

Lad det trække lidt og si den færdige coulisen.

Pisk fløden til flødeskum og bland 2 spsk. hindbærcoulis i flødeskummet.

Læg lidt hindbærcoulis på hver bund og derefter flødeskum - læg kagen sammen.

Sæt kagen i fryseren i 2 timer, stik iskagerne ud med høje udstikkere.

Servér med friske hindbær og citronmelisse på toppen.

 

Krydrede æbler med havrekiks-is

Opskriften er til 6 personer.


Du skal bruge:

1 liter god vaniljeis
10 styk havrekiks - Bisca My Choice                             

3 æbler

1 dl. sukker

2 dl. vand

1 stjerneanis

1 hel kanel

5 nelliker

6 kardemommekapsler

            

 

Sådan gør du:
 

Knus havrekiksene let og bland dem i isen. Rør isen godt og stil den i fryseren indtil serveringen.

            

Skær æblerne i grove tern, kog vand op og tilsæt stjerneanis, kanel, nelliker og kardemommekapsler og lad det koge i ca. 4 min.

Kom æbletern i og kog det ved svag varme under låg ca. 5 min. Tag gryden fra varmen og lade det køle af.

Tag isen ud af fryseren og lad den stå 5 min.

Servér isen med de krydrede æbler.

 

Vaniljeparfait med havrekiks

Opskriften er til 6 personer.

 
Du skal bruge:
 

3 æggeblommer

3 spsk. flormelis

3/4 dl. vand

1 vaniliestang

3 dl. piskefløde

revet skal af en lime

3 styk havrekiks - Bisca My Choice Havrekiks

 

 

 

Sådan gør du:

Flæk vaniljestangen. Varm æggeblommer, flormelis, vaniljestang og vand op i en gryde. Pisk æggeblandingen indtil den bliver tyk.

Lad cremen køle af og fjern vaniliestangen.

Pisk fløden stiv og riv skallen af limefrugten og bland den i fløden.

Vend den afkølede æggemasse i flødeskummet.

knus havrekiksene og drys lidt i hver af de 6 forme, fyld formen med parfaiten.

Frys den ned indtil dagen efter.

Parfaiten tages op af fryseren 10 min. før den skal serveres.

Server den med lidt friske bær og mynte.

 

 

 

 

 

 

Chocolate Chip Cookies is

Opskriften er til 6 personer.

Du skal bruge:

 

1 liter god vanilie is

100 gr. Chocolate Chip Cookies fra Karen Volf

chokolade sauce

Chocolate Chip Cookies til pynt

 

 

Sådan gør du:
 

Knus småkagerne og bland dem i isen. Server straks med chokolade sauce og ekstra cookies.

 
© Bisca a/s | Ahornvej 1 | 4780 Stege | Tlf. 72 11 00 00 | info@bisca.com